jagvillha.nu
16
12/2008

Julklappstips som kräver sånglektioner?

Då är det snart jul igen då ja. Är man bortbjuden i advent kan man köpa med sig en julblomma, en flaska glögg eller varför inte en cd-skiva med julsånger på.

I år är jag faktiskt så gott som klar med julklapparna redan nu, det är sällsynt. Har man har en tonårsdotter som älskar att sjunga och apa sig, vad kan då passa bättre än ett Singstar till Playstation? Det finns både till Playstation 2 och 3, vilket ju är bra för att passa olika tjocka plånböcker. Själva spelen Singstar finns i olika musikstilar, så det finns något för alla. Vill också säga att även små flickor och mammor kan gilla att sjunga. Så detta kan kanske passa hela familjen?!

Tycker man att det är en för stor kostnad att köpa både spelkonsol och spel, då kan man kanske gå ihop flera stycken och köpa tillsammans.

En hel del Singstarspel på Ginza.se är nedsatta till 199kr!

Ett billigare alternativ är ju att köpa ett hopprep och mima framför spegeln utklädd i några coola kläder. Det viktigaste är att ha roligt och att våga bjuda lite på sig själv, och det passar väl bra så här i juletider.

Dela / Spara:
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • TwitThis
  • Facebook

Lämna en kommentar

Dagens namnsdag

Fira Alexander, Alexis med en namnsdagspresent eller ring och gratta!

Presenttips