jagvillha.nu
14
11/2009

Årets julklapp 2009, en spikmatta

HUI har i år utsett spikmattan som årets julklapp och det blir den 22:a nomineringen av julklapp sedan 1988.

Citat från HUI.se ”Du kommer hem efter en hektisk och stressig dag och din kropp är tom på energi. Du känner ett behov av att gå ner i varv, slappna av och öka välbefinnandet. Samtidigt har du ont om tid och ingen motivation till att röra på dig eller ge dig iväg på ett träningspass. Som symbol för hälsotemat är Årets Julklapp 2009…
…Spikmattan!

Spikmattan har varit uppe mycket i media detta året där det både sagts att den inte ger någonting och att den hjälper mot det mesta. Två sidor som är i konflikt, visst en spikmatta uträttar säkert inte mirakel men tänk så här: om en person som känner sig stressad använder en spikmatta och tycker att han/hon mår bättre av det så kan det bero på att spikmattan faktiskt hjälper eller så är det för att personen i fråga faktiskt tog sig tid att rå om sig själv och varvade ner.

Det finns för- och nackdelar med det mesta, varför inte testa och se om det är något för dig om du är nyfiken? Idag går det ju få tag i väldigt billiga spikmattor så det behöver inte kosta skjortan.

Själv har jag bara provat ett par ggr och det är kanske inte helt fel. Men var beredd på att det sticks lite och att du kommer bli prickig. Läs mer på SvD.

www.bodystore.com kan du köpa spikmatta till ett bra pris.

Dela / Spara:
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • TwitThis
  • Facebook

Lämna en kommentar

Dagens namnsdag

Fira Axel, Axelina med en namnsdagspresent eller ring och gratta!

Presenttips