jagvillha.nu
02
11/2008

Årets julklapp 2008 – en minidator

Så var det dags att kora årets julklapp igen

Enligt nättidningen VA.se som skrivit en artikel om årets julklapp 2008 har det åländska spelbolaget Paf uttalat sig om att de tror att den lilla portabla lågprisdatorn, eller ”netbook” som den också kallas, blir årets julklapp. De tror även att iPhone och mp3-spelaren är de främsta utmanarna.

Förra året (2007) var det GPS-mottagaren som blev årets julklapp och som HUI (Handelns Utredningsinstitut) skriver så fick jultomten och hans renar extra hjälp att hitta varje skorsten de skulle till. HUI har ännu inte korat årets julklapp, de har korat årets julklapp sedan 1988! Det man kan läsa är att arbetet med att ta fram årets julklapp 2008 är pågående.

Enligt HUI går startskottet till årets julhandel den 13 november då de presenterar sin årliga julrapport. Julrapporten innehåller en prognos för försäljningen i årets julhandel samt den traditionsenliga presentationen av vilken vara som har utsetts till årets Julklapp 2008.

Så vad tror jag blir årets julklapp? Ingen aning faktiskt, men vi får väl se den 13 november vad HUI kommer fram till. Måste jag gissa så skulle jag tro att spelkonsolen Wii och deras aktiverande spel kan ha en chans eller kanske ett presentkort från jagvillha.nu, nej jag skojar bara, men minidatorn kan nog vara en rätt bra gissning.

Dela / Spara:
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • TwitThis
  • Facebook

Lämna en kommentar

Dagens namnsdag

Fira Alexander, Alexis med en namnsdagspresent eller ring och gratta!

Presenttips