Gör ett eget presentkort och ge bort

Gör din present lite mer personlig, snickra ihop ett eget presentkort med hjälp av våra mallar. Vill du ge bort en summa pengar som är öronmärkta till en viss tjänst? Testa att generera ett presentkort med någon av våra presentkortsmallar.

Hur ser presentkorten ut?

För att ge dig en liten bild av vad du kan göra har vi lagt upp ett par olika mallar för presentkort med ett startvärde som går att ändra. Du kan ändra färg, typsnitt och storlek på texten genom att fälla ut inställningarna på varje fält. Startvärdet ger dig en aning om hur presentkortet ser ut när du lagt in din egen text i presentkortsmallen. Du kan generera ditt presentkort flera gånger och när du är nöjd med hur det ser ut kan du skriva ut det på din egen skrivare.

Skulle det vara så att bläcket tagit slut i skrivaren kan vi rekommendera att spara ner filen och skicka via e-mail och sms istället.

Alla presentkort

Dela gärna med dig av våra presentkortsmallar till dina vänner och bekanta.

Att skriva ut

Välj att skriva ut på din skrivare, för de flesta behövs inga andra inställningar än pappersformat , färg eller gråskala och om det ska vara en kantfri utskrift.

Om du behöver nya bläckpatroner eller papper till skrivaren kan vi rekommendera Tonerlagret, Patroner.se, InkClub och NordicInk som har billiga bläckpatroner. Självklart är våra standardmallar gratis!

Vill du ha fler mallar?

Eller har ni tips om några andra presentkort som kan funka som mall? Kontakta oss på [email protected].