jagvillha.nu
Gör ditt eget presentkort nu!

Gör egna presentkort

Gör ett eget presentkort och ge bort

Gör din present lite mer personlig, snickra ihop ett eget presentkort med hjälp av våra mallar. Vill du ge bort en summa pengar som är öronmärkta till en viss tjänst? Testa att generera ett presentkort med någon av våra presentkortsmallar.

Hur ser presentkorten ut?

För att ge dig en liten bild av vad du kan göra har vi lagt upp ett par olika mallar för presentkort med ett startvärde som går att ändra. Startvärdet ger dig en aning om hur presentkortet ser ut när du lagt in din egen text i presentkortsmallen. Du kan generera ditt presentkort flera gånger och när du är nöjd med hur det ser ut kan du skriva ut det på din skrivare.

Skulle det vara så att bläcket tagit slut i skrivaren kan vi rekommendera Superpresentkortet som du kan skicka via e-mail och sms på stört.

9 populäraste presentkorten just nu:

Presentkort Blankt
Blankt
22240
Presentkort Krlek
Krlek
18078
Presentkort Paket
Paket
16405
Presentkort Restaurang
Presentkort Massage
Massage
14003
Presentkort Tecknad tomte
Presentkort Julgranskula
Presentkort Blomma
Blomma
8871
Presentkort Spa
Spa
7643

Presentkort sorterat i kategorier

Här finner du alla våra presentkort kategoriserade, vi visar de tre populäraste presentkorten per kategori bredvid kategorins namn.

Hälsa / Skönhet (2 st)

Fler i denna kategori

Hem / Trädgård (0 st)

Fler i denna kategori

Att skriva ut

Välj att skriva ut på din skrivare, för de flesta behövs inga andra inställningar än pappersformat , färg eller gråskala och om det ska vara en kantfri utskrift.

Om du behöver nya bläckpatroner till skrivaren kan vi rekommendera Inky SE och NordicInksom har billiga bläckpatroner. Självklart är våra standardmallar gratis!

Vill du ha fler mallar?

Eller har ni tips om några andra presentkort som kan funka som mall? Kontakta oss på info@jagvillha.nu eller via vårt kontaktformulär.

Dela / Spara:
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • TwitThis
  • Facebook

Dagens namnsdag

Fira Bruno med en namnsdagspresent eller ring och gratta!

Presenttips