jagvillha.nu
04
11/2008

Hur firar ni fars dag?

I min familj

I min familj har vi oftast köpt någon present (mina systrar och jag) till pappa och så åker vi dit och käkar lite tårta eller middag. Antar att det är en rätt så vanlig företeelse i många familjer runt om i Sverige. Men i år kommer det vara något som skiljer sig från åren innan. Det är nämligen så att vi fått barn i år och min sambo är nuförtiden även han en pappa som ska firas på fars dag!!

Det svåra är väl att veta vad han och min egen pappa egentligen vill ha i farsdagspresent men någon kommer man ju alltid på och i år tror jag att jag kommit på något riktigt bra.

Några bra tips på fars dags-presenter

Till er som är lite villrådiga och inte kommer på något här är ett par bra tips.

  1. Skicka en bukett blommor om du inte kan ta dig till din pappa på fars dag. Köp blommor hos Blomsterbudet.se, ditt nya blombud. Tyvärr så levererar Blomsterbudet endast i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Jönköping då det är rätt nystartat. Annars kan vi rekommendera Euroflorist om du vill beställa på nätet.
  2. Ge din pappa en ny fräsch parfym! Hos Parfym.se kan du spara upp till 50% på märkesparfym. Handla tryggt mot faktura!. En fördel är att de har 1-3 dagars leveranstid!
  3. Varför inte ge farsan något roligt inom sport? Ett nytt tennisracket, ny innebandyklubba eller ett airhockeyspel från Worldofsports.se. Ja, se till att sätta fart på gubben nu!
  4. Gillar din pappa att fixa så det är snyggt hemma? Då kan du hitta presenter och inredningsdetaljer till fantastiska priser hos Favoritsaker.se.
  5. Och som vanligt en lott eller två med chans till miljoner är ALDRIG fel att ge bort.

Hoppas det gav dig några idéer att kika runt här på jagvillha.nu och se nu till att fira pappa ordentligt!

Dela / Spara:
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!
  • TwitThis
  • Facebook

Lämna en kommentar

Dagens namnsdag

Fira Alexander, Alexis med en namnsdagspresent eller ring och gratta!

Presenttips